Kultura

DK “Pirotsko leto” – bogat program za decu i odrasle

Deo programa Doma kulture iz Pirota, koji je prema planu Pirotskog kulturnog leta bio posvećen deci prethodnih dana, naišao je na odličan odziv najmlađih. U prijatnom ambijentu parka Tvrđave “Kale” održano je nekoliko predstava, a tako će biti i naredna tri dana. Koliko sutra, 3. avgusta, od 19 časova na progarmu je “Magični šou”, mađioničara, Igora Trifunova. U istom ambijentu 4. i 5. avgusta na progaramu su dečje predstave – “Čarolija na kraju predstave” i “Uspavana lepotica”.

Direktor Doma kulture, Miško Ćirić, je veoma zadovoljan realizacijom prvog dela programa posvećenog deci. Posećenost je bila veoma dobra, pa očekuje da će tako biti i naredna tri dana, počev od sutra.

Ćirić je najavio i održavanje Mini sajma knjiga na trgu ispred Doma kulture od 6. do 14. avgusta, koji će biti otvoren svakog dana od 10 do 22 časa. Tradicionalni Folklorni festival, ove godine, trajaće dva dana i odžaće se 7. i 8. avgusta. Pored nekoliko domaćih ansambala nastupiće i gosti iz Bugarske i Severne Makedonije. Oba dana Festival će se održati ispred Doma kulture sa početkom u 20 časova.

Od 9. do 11. avgusta najmlađi će moći da pogledaju tri crtana filma u Bioskopu Doma kulture, a 12. avgusta jedan domaći igrani film.

Sve predstave u okviru Pirotskog kulturnog leta su besplatne.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker