Gradska hronika

Direktor Tigra AD Vladimir Ilić na Kopaonik biznis forumu

 

Genrelani direktor kompanije Tigar a.d. Vladimir Ilić učesnik je ovogodišnjeg, 25. jubilarnog Kopaonik biznis foruma koji je ove godine okupio više od 1000 učesnika.

Vladimir Ilić generalni direktor kompanije Tigar a.d. tokom trećeg dana Kopaonik biznis foruma rekao je da je u fokusu razgovora i od značaja za Tigar a.d. tema  o restrukturiranju državnih preduzeća o čemu je govorio državni sekretar Ministarstva privrede Milun Trivunac. Na panelu o restrukturiranju državnih preduzeća na kome su navedeni najbolji primeri privatizacije zaključeno je da država imala uspeha u tom procesu što je je prema rečima generalnog direktora Ilića ohrabrujuće i za kompaniju Tigar a.d. u godinama koje dolaze.

Na forumu učestvuju i brojni ministri u Vladi Republike Srbije kao i specijalni gosti i predavači. Ovogodišnji Kopaonik biznis forum prvi put će trajati četiri dana, od 4. do 7. marta, a centralna tema je – “Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj? Već dve i po decenije postojanja Kopaonik biznis foruma hiljade ekonomista, političara, diplomata, biznismena i predstavnika medija sastaju se na Kopaniku, sa idejom da odgovore na najveće izazove srpske ekonomije.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker