Dimitrovgrad:”Mlaćenici i Plaćenici” dižu zavesu

Podelite

Lokalna vlast u Dimitrovgradu i Centar za kulturu organizuju 14. po redu Međunarodni pozorišni festival “Balkan teatar fest”koji će se održati od 3. do 14. decembra.

Kako kažu organizatori,  prvog dana festivala publika će videti ostvarenje “Mlaćenici i Plaćenici”, niške rediteljke Biljane Radenković. Ukupno će biti izvedeno 9 pozorišnih ostvarenja, a učesnici  Balkan teatar festa su, osim domaćeg pozorišta “Hristo Botev” i pozorišta iz Pirota, Niša, Kruševca, kao i  teatri iz Sofije, Vrace i Velikog Trnova u Bugarskoj. Cena kompleta karata je 800, a pojedinačnih 200 dinara.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1