Sport

Deseta pobeda u nizu – Radnički – Timok 1:0

U desetom kolu Srpske lige Istok Radnički je zabeležio desetu pobedu u nizu savladavši ekipu Timoka iz Zaječara rezultatom 1:0. Gol je iz penala  postigao Denis Ristov u osamnaestom minutu utakmice.  Šef Strunog štaba Belih Goran Lazarević zadovoljan je osvojenim bodovima ali je današnju igru svojih fudbalera ocenio kao najslabiju od početka prvenstva.

Trener gostiju  Slobodan Halilović izjavio je da je zadovoljan igrom svoje ekipe koja je kako kaže danas dobrom igrom parirala Radničkom. „Nadam se da će i ovaj minimalni poraz od Radničkog  podići moral moje ekipe i da će biti boljih rezultata ali izuzetno težak nastavak  prvenstva nas očekuje. Biće teško ali naš je cilj opstanak u Srpskoj lig Istok i nadam se da će rukovodstvo u zimskom prelaznom roku  odraditi dobar posao i da ćemo u nastavku prvenstva nastupiti sa jednom sasvim drugom ekipom i vratiti sjaj istočnom delu Srbije kao što je to Timok nekada činio“ poručio je trener Halilović.

Trener  Radničkog, Goran Lazarević  izjavio je da je današnja igra njegovih fudbalera bila najslabija od početka prvenstva. „Ne može uvek da bude sve idealno i da ide onako kako bi mi želeli. Mi smo danas odigrali verovatno najslabiju utakmicu od početka prvenstva, trebalo bi da budemo zdovoljni osvojenim bodovima, imali smo neke šanse, trebalo je to da bude ubedljivije. Verovatno su i igrači malo potcenili Timok , mislili su da će to mnogo lakše biti. Imali smo mnogo tehničkih grešaka koje nisu specifične za nas, mnogo grešaka u pasu u odigravanju  nekih elementarnih stvari“ – kaže trener Lazarević.

Šef  Strunog štaba Radnikog čestitao je svojim igračima na još jednoj pobedi „ Sve u svemu tri boda su danas najbitnija. Mislim da smo mirno  priveli utakmicu kraju da protivnik nie imao ni jednu šansu niti udarac na naš gol“.

Do kraja prevenstva  preostalo je još pet kola. U 11. kolu Radniki se u Nišu sastaje sa ekipom „Car Konstantin“  koja se nalazi na poslednjem mestu bez ijednog osvojenog boda.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker