Sport

Derbi – Košarkaši Pirota dočekuju subotički Spartak

Utakmicama 13. kola Druge košarkaške lige Srbije za muškarce nastavlja se borba za bodove. Košarkaši Pirota sutra, u subotu 15. januara, u redovnom terminu od 18 časova dočekuju Spartak iz Subotice. Kao i u svakom meču od pirotskih košarkaša očekuje se pobeda i, uz podršku publike, ne treba sumnjati da će svoj cilj i ostvariti.

Raspoloženje u taboru pirotskog Kluba je na visokom nivou. Vredno se radilo proteklih nedelja kaže, trener, Zoran Milovanović i njegova ekipa je spremna da osvoji nove bodove. Milovanović kaže da će utakmica biti izuzetno teška imajući u vidu da je Spartak znatno pojačan, ali njegov tim će, kao i do sada, dati maksimum kako bi bodovi ostali u Pirotu.

Utakmica sa Spartakom je derbi prvenstva i pobeda bi mnogo značila košarkašima Pirota. Dušan Filipović, jedna od najvećih uzdanica pirotskog tima, kaže da bi se pobedom nad Spartakom Pirot ponovo našao na prvom mestu tabele i da su on i njegovi saigrači spremni da daju 120 posto i uz podršku navijača osvoje vredne bodove.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker