Sport

Član ŠF Libero, Ilija Panić 2015. godište nastupio na turniru u Zaječaru kao član Crvene Zvezde koja je i osvojila turnir

Član Škole fudbala Libero, Ilija Panić 2015. godište učestvovao je  na turniru “Zaječar 2023” kao član FK Crvena Zvezda koja je i osvojila turnir. “Dobre igre u Fair play ligi za ekipu FK Radnički Niš sa kojima naša škola ima odličnu saradnju nisu promakle skautima Crvene zvezde i Ilija je dva dana proveo u Beogradu, a juče je imao čast da odigra i prvi turnir u crveno belom dresu” – kaže trener, Miloš Nikolić. Ilija je na 6 utakmica na turniru postigao i 3 pogotka, od kojih jedan u finalu i kao nagradu za dobre igre na turniru trener zvezdine generacije 2015. godiste Mirko Lazić poklonio je Iliji trofej koji su osvojili.

Ilija Panić ce nastaviti rad u ŠF Libero a nastaviće i sa igrama u Fair play ligi za prijatelje kluba  iz FK Radnički Niš.  U  dogovoru sa trenerom FK Crvena Zvezda učestvovaće  na medjunaridnim turnirima koji očekuju ovu generaciju u narednom periodu.

U ŠF Libero kažu da je  velika čast za klujb što je Ilija  uspešno  predstavljao Školu fudbala i  pokazao da  Škola  raste, da se radi ozbiljno i da ima jos mnogo  talentovanih dečaka kojima ce ovo biti motiv da rade još bolje.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker