Lokalna samouprava

Boris Milivojević – promoter 8. Sajma pirotske peglane kobasice. Rekordan broj izlagača

Narednog vikenda u hali Kej održava se 8. Sajam pirotske peglane kobasice čiji će promoter ove godine biti poznati glumac Boris Milivojević. Kako kažu za Pirotske vesti u Turističkoj organizaciji Pirot, tradicionalno, na Sajmu će učestvovati 40 izlagača pirotske peglane kobasice, ali i rekordno veliki broj izlagača raznih sireva i kačkavalja i preko 100 izlagača suvenira i proizvoda domaće radinosti, kao i vinarije iz cele zemlje. U muzičkom delu nastupiće poznati domaći bend Kal.

-Promoter ovogodišnjeg Sajma peglane kobasice biće glumac Boris Milivojević. Pripremljen je i bogat kulturno umetnički program u hali Kej sa našim izvodjačima, folklorom, pevačkim grupama, uz podršku grupe Kal. Cena ulaznice, kao i prethodnih godina iznosiće 200 dinara na dan Sajma, dok su cene ulaznica u pretprodaji i naredne nedelje 100 dinara.  Obezbeđene su nagrade za izlagače i takmičare u proizvodnji peglane kobasice i puno nagrada za posetioce Sajma. Svečano otvaranje Sajma planirano je za subotu, 25. januar u 12.00 časova-kažu u TO Pirot.


Organizatori manifestacije Turistička organizacija Pirot i Udruženje proizvodjača pirotske peglane kobasice, generalni sponzor ove godine je Jelen pivo a generalni pokrovitelj manifestacije – Grad Pirot.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker