Gradska hronika

Bogat novogodišnji program na Regionalnoj TV Pirot

U novogodišnjoj noći, ekipa Regionalne TV Pirot pripremila je izuzetno bogat program. Novogodišnji program počinje u 15 sati, trajaće do 21 sat, a uživo u studiju TV Pirot gostovaće grupa Kerber, pre nastupa na trgu, gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, a gledaoci će moći da uživaju u jedinstvenom nadmetanju novinara i političara u pevanju, sviranju, glumi i igri, ali i u izvanrednoj muzici, za šta su između ostalih zaduženi i čuveni pirotski akustični bend “Brazilci”, koji je sniman u ambijentu krčme “Ladna voda”.

Po rečima Vanje Jocić, novinarke TV Pirot, gledaoci će uživo u studiju moći da vide, pored pomenutih i direktora Slobodne zone Pirot dr Dragana Kostića, direktora Sportskog centra Pirot Nenada Đorđevića, direktorku Centra za socijalni rad Mariju Vasić,  direktora Doma kulture Miška Ćirića, a za sve gledaoce biće priređena i nagradna igra sa lepim nagradama. 

-Za gledaoce koji mogu da glasaju za Dogadjaj godine, Tv Pirot je pripremila više od 50 nagrada uz pomoć mnogobrojnih sponzora. Gledaoci će videti ko je bio bolji u takmičenju medju novinarima i političarima, videće najbolje sportske dogadjaje iz 2016. godine kao i šta je obeležilo kulturni život Pirota u odlazećoj godini-kaže Jocićeva za Pirotske vesti i dodaje:

-Nezaobilazno je i kulinarsko umeće u pripremi pica Sonje Stojanović u piceriji Mama Rosa. Filip Ćiric i Mario Tošić spremali su brojne djakonije sa učenicima Ekonomske škole u kompleksu Nišavska dolina. Produkcija Astra predstaviće dva serijala – Bontoniranje i Pirot – Sportsko rekreativno turistički centar. Pravu euforiju povodom dočeka, pokušaće da dočaraju muzičari Miki, Blondi, Čiba i Car. Učesnici novogodišnjeg programa su Vladan Vasić, Aleksandar Ćirić, Branislav Kostić, Saška Stojanović, Silvana Tošić, Milan Popović, Aleksandar Radulović, Perica Cenić, Martin Nedeljković, Aleksandar Vidanović, Selena Tančić, Katarina Dinčić, Marko Petrović, Nemanja Živković, Vanja Bandić, Sreten Savov. Očekuje vas dobar provod uz Tv Pirot-kaže Jocićeva.

Program će voditi novinari Vanja Jocić, Ana Filipović Gogić, Marija Kostić, Borivoje Petrović i Denis Randjelović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker