Sport

Bivši kapiten pirotskog Radničkog Miloš Nikolić pokrenuo svoju školu fudbala “Libero”

Bivši kapiten Radničkog koji inače završava doktorske studije iz ove oblasti, Miloš Nikolić, pokrenuo je svoju školu fudbala “Libero” za decu od 6 do 12 godina. Njegovi planovi su veoma ambiciozni, školu trenutno pohađa četrdesetak mališana koji vežbaju na otvorenom, a u planu je i izgradnja privatne balon hale sa veštačkom travom nedaleko od Gradskog stadiona u Senjaku.

-Kako za Pirotske vesti kaže Nikolić, cilj skole je da deca ovladaju osnovnim fudbalskim elementima kao što su kontrola i vodjenje lopte, prijem i dodavanje, šutiranje i sve to naravno kroz igru i grupni rad. Sa decom će raditi školovani treneri, sa UEFA licencama. Treninzi su trenutno na otvorenom na pič terenu, ali je u narednom periodu u planu izgradnja privatne balon hale sa veštackom travom po UEFA standardima, svlačionicama, kafićem i drugim pratećim objektima-kaže Nikolić za Pirotske vesti.

Po njegovim rečima, interesovanje dece je ogromno.

milos nikolić kapiten radničkog
Miloš Nikolić u vreme dok je bio kapiten Belih

-Za sada naša škola ima četrdesetak članova, iznenadjeni smo brojem dece koja vole fudbal i imaju želju da treniraju kod nas. Jedan od ciljeva škole je da deca učestvuju na turnirima u svom uzrastu, da se takmiče, druže, socijalizuju. Svakom novom članu naše škole dajemo na poklon majicu za trening-kaže Nikolić.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon 066372349.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker