Sport

“Beli” idu u Meševo po nova tri boda

U drugom kolu nastavka prvenstva fudbaleri Radničkog gostuju u Meševu. Susret sa šestoplasiranom ekipom na tabeli počinje u 15 sati.  Iako im loš teren i vremenski uslovi ne idu na ruku, namera “Belih” je da pruže kvalitetnu igru  i donesu nova tri boda u Pirot.

Komentarišući prethodnu utakmicu  protiv Jagodine, šef Stručnog štaba Radničkog, Goran Lazarević, rekao je da se  analizirajući greške dolazi do zaključaka šta je potrebno korigovati u predstojećem periodu. Prema njegovim rečima, prve utakmice su uvek najteže, jer se još uvek igrači traže, nije zaokružena forma i protivnici se još uvek ne poznaju jer je u prelaznom roku bilo promena u sastavima.  „U prethodnoj utakmici je bila najvažnija pobeda, nastavili smo kontinuitet što se tiče osvajanja bodova. U situaciji smo kada moramo pre svega da mislimo na bodove a ono što je bitno je da budemo realni da bili ispod nivoa igre kakvu bi Radnički trebalo da ima i da smo osvojili ova tri boda zahvaljujući evrogolu Alekse Petrovića i to je jedino što je bilo dobro u ovoj utakmici” – kaže, Lazarević.

On očekuje da će  u sutrašnjoj utakmicidoći do izražaja doći  kvalitet igre njegovih igrača ali  da to zavisi i od  terena u Meševu i od  vremenskih uslova. “Iamamo protivnika koji će uticati na to kakvu ćemo igru pružiti s obzirom da su oni iskusna ekipa,  doveli su dosta igrača u ovom prelaznom roku od kojih su neki  igrali na internacionalnom nivou. Njihovu ekipu karakteriše visina, snaga, jako dobar prekid i ako odgovorimo pre svga karakterom na njihovu igru možemo se nadati osvajanju ova tri boda” – rekao je trener Radničkog.

“Svi sem Bože Mančića su spremni  za sutrašnju utakmicu. Imamo dobru grupu mladih igrača koji napreduju uz iskusne igrače koji bi trebalo da nastave da rade i rezultati neće izostati” – poručio je Lazarević.

Mladi igrači Đorđe Colić i Petar Vojinović  kažu da ih očekuje teško gostovanje i najavljuju da u Meševo idu po nova tri boda. Ističu da su zadovoljni novim klubom i odnosom saigrača. Vojinović u prvom kolu nije igrao zbog crvenog kartona iz prvog dela sezone ali kaže da je spreman za sutrašnji meč protiv Meševa.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker