Gradska hronika

Asfaltirano 5.5 kilometra Koridora 10 između Staničenja i Pirota, uskoro puštanje u saobraćaj

Koridori Srbije saopštili su jutros da je rano jutros završeno asfaltiranje deonice od 5.5 kilometara na Koridoru 10 od sela Staničenje ka Pirota. Ova deonica uskoro će biti i puštena u saobračaj, najavili su iz Koirdora.

foto ilustracija – pirotskevesti.rs

Radovi su završeni jutros u 5 sati, a noćas je na ovom potezu, kako se navodi u saopštenju, ostvarena rekordna proizvodnja i ugradnja 2861 tone završnog sloja asfalta za manje od 24 sata, kažu u Koridorima.

Ističe se da je isporučena rekordna količina asfalta iz asfaltne baze, a da su svemu doprineli efikasna saradnja i maksimalno angazovanje svih ucesnika u ovom poslu, kao i uspesna koordinacija i rukovođenje resursima, materijalima, ljudstvom i mehanizacijom, od strane Koridora Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobracaja i infrastrukture.

“Povoljne vremenske prilike dozvolile su ovu vrstu građevinskih poslova, uz postignut najvisi kvalitet radova kao imperativ za Koridore Srbije, navedeno je u saopštenju.

Najavljuje se da će narednih dana, nakon zavrsetka postavljanja horizontalne saobracajne signalizacije, ova deonica Koridora 10 biti pustena u saobracaj. Izvođac radova je grcka kompanija Aktor.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker