Lokalna samouprava

Asfaltiranje u Gradašnici za kraj izuzetno uspešne građevinske sezone

Danas su radove na asfaltiranju u selu Gradašnica obišli zamenik gradonačelnika Miloš Colić sa saradnicima, direktorom JP za planiranje i izgradnju Grada Slavišom Svilarovim i gradskim većnikom zaduženim za rad mesnih zajednica Dejanom Ranđelovićem.

Tom prilikom zamenik Colić je istakao zadovoljstvo zbog činjenice da se u Gradašnici realizovalo dosta projekata zahvaljujući odličnoj saradnji na relaciji MZ Gradašnica – Grad Pirot.

-Vrednost radova je 2.5 miliona dinara, svidja mi se dinamika kojom se selo razvija. Ovo je poslednje asfaltiranje za ovu godinu, imamo još nekoliko otvorenih gradilišta, imamo poligon, imamo parking kod Kalea, rekonstrukcija Doma vojske se radi, čeka nas Dom kulture, imamo zatvoreni sajamski prostor, ovo je poslednje asfaltiranje u ovoj godini i nadam se da ćemo i naredne godine raditi još bolje-poručio je zamenik Colić.

Direktor Svilarov je kazao da je Grad Pirot za pojačano održavanje izdvojio oko 75 miliona dinara.

-Iz tog programa urađeno je puno projekata, ukupno oko 6-7 kilometara puteva je urađeno samo iz tog programa-poručio je direktor Svilarov.

Predsednik MZ Gradašnica Zoran Zlatković istakao je da je veliko zadovoljstvo zbog odlične saradnje MZ i Gradske uprave.

-Mi iz MZ i Grad Pirot smo jedan tim na istom zadatku. Odlična saradnja rezultuje boljitkom za građane, što nam je osnovni cilj i misija-kazao je Zlatković.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker