Lokalna samouprava

Asfaltira se glavna ulica u Poljskoj Ržani

Danas je radove na asfaltiranju glavne ulice u Poljskoj Ržani, koja je proteklih godina bila u veoma lošem stanju, obišao gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa zamenikom gradonačelnika Vidojkom Panajotovićem, šefom kabineta gradonačelnika Aleksandrom Ćirićem, pomoćnikom gradonačelnika Bratislavom Ćirićem i rukovodstvom Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada na čelu sa direktorom Slavišom Svilarovim. 

Gradonačelnik Vasić izrazio je zadovoljstvo kvalitetom izvedenih radova i poručio svima koji žive na Kružnom putu da sela na tom potezu imaju kvalitet života poput onog u gradu u bilo kom gradskom naselju.

-Pogledajte Poljsku Ržanu, ima sagrađenu crkvu, obnovljenu školu, uređenu kanalizacionu i vodovodnu mrežu na ovom delu. Sada se asfaltira put u dužini od oko 1.600 metara a vrednost radova sa PDV-om je negde oko 18 miliona dinara. Do kraja ovogodišnje sezone uradiće se još četiri sokaka u kojima nikada nije bilo asfalta, a sledeće godine bi trebalo da se zameni vodovodna mreža ka selu Trnjana. Slično smo radili i u Krupcu, krenula je izgradnja kanalizacije u selima Izvor i Berilovac. Ipak, nismo zanemarili ni druga sela jer čini mi se da gotovo nema sela gde nismo radili nešto od infrastrukture i tako ćemo nastaviti i dalje-kazao je gradonačelnik Vasić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker