Lokalna samouprava

Asfaltira se Dobrodolska ulica i u delu kroz naselje Prčevac

Nakon asfaltiranja Dobrodolske ulice, u njenom delu kroz naselje Đeram, koje je završeno pre par godina, danas se završava asfaltiranje i dela ove ulice kroz naselje Prčevac. Vrednost radova je 15 miliona dinara a asfaltirana je deonica duga 700 metara.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je obišao radove i kazao da je zadovoljan činjenicom da će kvalitet života u ovom delu grada biti značajno bolji.

Naselje Prčevac - Dobrodolska ulica
Naselje Prčevac – Dobrodolska ulica

-Bilo je dosta pritužbi meštana ovog dela naselja na to da je put loš, posebno u sokacima, sada to ispravljamo  i pokazujemo da vodimo računa o svakom delu našeg grada, radi se mnogo i po selima. Da podsetimo samo da smo obilazili ulice u Velikom Jovanovcu, Vojnegovcu, Rasnici, Ragodešu, trenutno se radi kroz selo Rudinje gde će biti asfaltirano 950 metara. Očekuje nas još par meseci građevinske sezone ali ja verujem da će ljudi biti zadovoljni što žive u ovoj ulici kada sve bude završeno-poručio je Vasić.

-Oko 3.500 kvadrata će biti ovde pod asfaltom, izvođač je firma Trejs iz Niša, očekujemo da danas radovi budu gotovi, nakon toga nas očekuje postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije-kazao je direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Grada Slaviša Svilarov.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker