Apsolutna podrška Aleksandru Vučiću i iz Pirotskog okruga

Svi članovi Srpske napredne stranke u Pirotskom okrugu kao i funkcioneri, Milan Jovanović, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pirot, Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, Vladica Dimitrov, predsednik Opštine Dimitrovgrad, Goran Miljković, predsednik Opštine Bela Palanka, Slađana Nikolić, predsednica Opštine Babušnica, Vidojko Panajotović, predsednik Gradskog odbora SPS Pirot i Dragana Tončić, načelnica Pirotskog upravnog okruga, pružaju apsolutnu i neizmernu podršku Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije, u njegovoj borbi da osigura budućnost svih građana Republike Srbije i generacija koje dolaze i najoštrije osuđuju napade pojedinih opozicionih lidera i njihove pozive na vojni puč, državni udar i hapšenje predsednika Srbije.
Sadašnja opozicija je u svakom pogledu degradirala i devastirala Srbiju, kako ekonomski, tako i politički. Neumesno je da takvi ljudi govore o Kosovu i Metohiji, kada su baš oni pogoršali pregovore i predali Kosovo i Metohiju neodgovornom politikom koju su vodili, a sada imaju obraza da govore o tome.
Dosledna borba predsednika Vučića za uspostavljanje stabilnosti, prosperiteta, razvoja i blagostanja naše države uliva poverenje građanima da će imati pristojan život i sigurnu budućnost u Srbiji. U proteklim godinama učinjeno je mnogo na ekonomskom planu. Politička stabilnost, koju su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka uspostavili, privukla je mnoge strane investitore. Otvoreno je mnogo novih radnih mesta, kao i mnogo radnih mesta u velikim sistemima koja su bila pred gašenjem uspeli smo da sačuvamo.
Srpska napredna stranka, kao državotvorna organizacija, čvrsto stoji uz svog predsednika u težnji da politički renome koji smo zadobili u svetu iskoristimo u cilju trajnog rešavanja pitanja Kosova i Metohije u interesu svih građana Republike Srbije.
Rešavanje pitanja Kosova i Metohije je politički najsloženiji zadatak sa kojim se moderna srpska država susrela. Aleksandar Vučić, kao odgovoran državnik, ne želi da rešavanje ovog pitanja ostavi u amanet narednim generacijama, već hoće da, nalaženjem najboljeg mogućeg rešenja koje je u interesu svih građana Srbije, osigura trajni mir i prosperitet kako našoj, tako i generacijama potomaka koje dolaze. Takva politika, odgovorna prema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uživa punu podršku svih članova Srpske napredne stranke i svih dobronamernih građana Srbije.
SAOPŠTENJE OO SNS PIROT

2 Komentara

  1. Verni čitalac

    15.08.2018. at 10:59

    Šta je ovo? Jel ovo vest, izjava neizmerne ljubavi ili je prenešena nečija izjava? Ako da, čija?

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar