Politika

Akcija SDS-a i u Pirotu

Socijaldemokratska stranka će na godišnjicu formiranja Vlade, 27. aprila, razgovarati sa građanima u 12 gradova Srbije o neispunjenim obećanjima Vlade. Akcija će na dan godišnjice Vlade, istovremeno, u ”5 do 12” početi u svih 12 gradova, a Pirot je jedan od njih. Funkcioneri SDS će u akciji ”12 meseci vlade, 12 neispunjenih obećanja” sa građanima Pirota, Beograda, Novog Sada, Subotice, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Požarevca, Paraćina, Zaječara, Niša, Leskovca i Vranja razgovarati o posledicama neispunjavanja obećanja vlade, propuštenim prilikama i aktuelnoj situaciji u Srbiji u svim ključnim oblastima. Socijaldemokratska stranka će takođe predstaviti naše predloge za rešenja ključnih problema, na kojima su radili naši eksperti iz svih oblasti.
O neispunjenim obećanjima Vlade, govorićemo ispunjavajući obećanje da ćemo kao opoziciona stranka kritikovati loše poteze vlade, a podržavati dobre. Nažalost, nakon godinu dana ove vlade rezultati njenog rada su, uglavnom, samo za oštru kritiku. Takođe smo obećali građanima da ćemo biti opozicija koja će za ono što kritikuje nuditi i rešenja, a ne samo besmislene medijske napade od kojih građani nemaju nikakve koristi. Svoje obećanje ćemo ispuniti i 27. aprila, kada ćemo razgovarati sa građanima Pirota i još 11 gradova širom Srbije, upravo o neispunjenim obećanjima i realnom stanju u kome se Srbija nalazi, a koje se drastično razlikuje od onoga što im se predstavlja u medijima.
Građanima Pirota i cele Srbije je potreban izlazak iz bajki koje se plasiraju u medijima, suočavanje sa istinom i konkretna rešenja. Odgovor na loše stanje u zemlji je komunikacija sa građanima van kontrolisanih medijskih sadržaja i održiva rešenja, a ne uzaludno trošenje nacionalne energije na mitinzima i kontramitinzima kojima se Srbija vraća u atmosferu devedesetih, a ne reševa nijedan problem. Zato pozivamo građane Pirota da prisustvuju našoj akciji koja će se održati u simboličnih ”5 do 12” časova na Trgu Pirotskih oslobodilaca (ispred gradske fontane) i daju prednost konstruktivnim rešenjima i dijalogu, umesto mitingašenju zarad vlasti, koje preti da unazadi naše društvo i poništi sav napredak koji smo ostvarili u prethodnoj deceniji.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker