DimitrovgradGradska hronika

Agencija Select traži modele

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, modna agencija Select pomoći će vam da ostvarite svoj cilj. Tražimo 24 devojčica i dečaka uzrasta od 3 do 12 godina, i 20 devojaka i mladića uzrasta od 12 do 23 godine iz Pirota za modne revije i snimanje reklama.

 U subotu, 25. aprila 2015.  godine u Banket Sali „Gazela“ biće održana velika audicija za nova lica modne agencije Select.

 U 13 časova biće održana audicija za devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina, a u 13.30 časova audicija za devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine.

 Sve informacije možete dobiti na našim brojevima telefona 011 3037 881 i 011 3035 300.

 Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji i jedina koja profesionalno radi sa decom.

 Manekeni modne agencije Select angažovani su na autorskim, komercijalnim i sajamskim revijama najpoznatijih naših i inostranih dizajnera, brendova i modnih kuća.

 Fotomodeli modne agencije Select angažovani su na reklamnim kampanjama za najveće naše i inostrane brendove, kao i na snimanjima kataloga, editorijala i naslovnih strana najprestižnijih fashion magazina.

 Modna agencija Select organizator je Fashion Selectiona, najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi, i Kids Fashion Selectiona, modnog projekta gde se u toku nekoliko dana prezentuju najnovije kolekcije najpoznatijih dizajnera, brendova i modnih kuća, koje se bave dečijom modom.

 Select organizuje ovu audiciju zbog velike potrebe za novim licima i zahteva naših klijenata, dizajnera, brendova, modnih kuća, fashion magazina.

PR tekst

Slične vesti

3 Comments

  1. Ovo je cista prevara,po uzboru kandidata,salju ih na slikanje,obuku i potpisivanje ugovora u Beograd,koje kosta oko 200 evra.Imam njihovu diplomu i nikad me nisu pozvali.Pogledajte po forumima i videcete sta kazu ljudi.

  2. @Bata
    To je uobičajena procedura u tom svetu, ako želiš da se baviš tim poslom, moraš da prođeš obuku da znaš kako da hodaš, da se slikaš.
    A da li ćeš biti izabran, to ne zavisi od njih, već od klijenata da li će izabrati baš tebe. Ja sam radila nekoliko revija i isplatili su me svaki put, posle sam upisala fakultet i nisam nastavila da se bavim tim zbog obaveza. Svakako lepo iskustvo.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker