Gradska hronika

Građevinska sezona kao da nije pri kraju, na nekoliko gradilišta radi se punom parom

Građevinska sezona kalendarski, ali i prema planiranim poslovima, postepeno se privodi kraju, mada je utisak sasvim drugačiji, s obzirom da se na još nekoliko gradilišta radi punom parom. Nastavljena je gradnja parkinga u Ulici Branka Radičevića, radi se u Gnjilanu, Gradašnici, most u Rsovcima je u završnoj fazi, a iz Programa nekategorisanih puteva prema selu Zaskovci treba raditi.

“Radi se parking u Ulici Branka Radičevića. Tu smo, nažalost, imali zastoj potpuno neopravdan, jer se pokazalo da smo bili u pravu. Viši sud u Nišu i Osnovni u Pirotu odbili su sve žalbe, ali je to dosta usporilo naše radove. Ipak, nadam se da ćemo uređenje parking prostora završiti u narednih desetak dana. Puštena je rasveta, urađen je tampon, radi se u radionicama ograda koja će biti prema školi. U toku su intenzivni radovi na lokaciji Rovina u Gnjilanu i jedan sokak u Gradašnici. Most u selu Rsovci, prema procenama nadzora, je dve trećine završen i to očekujemo da u narednih desetak dana bude završeno. Iz Programa nekategorisanih puteva treba da odradimo posao prema selu Zaskovci”- rekao je Vasić.

Javne nabavke koje su realizovane radiće se na proleće, a onda sledi novi budžet i javne nabavke za nove radove, dodao je Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker