Lokalna samouprava

1000 NOVIH SADNICA u gradu, na Otvorenom bazenu posađeno 156 sadnica raznog drveća, PRODUŽIĆE SE KEJ

Zaposleni u Komunalcu sade više od 1000 sadnica raznog drveća po gradu, samo na Otvorenom kupalištu posađeno je 156 sadnica a radiće se i na produženju Keja pa će uzvodno od kupališta uz Nišavski kej biti posađeno 200 sadnica lipe u dvostrukom drvoredu, kazao je Pirotskim vestima direktor Komunalca Boban Tolić.

Po Tolićevim rečima, sadnice drveta se sade i u Ulici Cara Dušana, gde je već posađeno 40 sadnica, zatim u Jevrejskoj ulici koja je rekonstruisana, zatim u Ulici Ćirila i Metodija, gde je takođe rekonstruisan trotoar.

-Ukupna vrednost radova je oko šest miliona dinara, reč je o obimnim radovima a najviše će se raditi svakako na produženju nišavskog Keja-kazao je Tolić i dodao da je poslednjih godina Komunalac mnogo truda uložio u ozelenjavanje površina u gradu, svuda gde je to moguće, a taj trend će se nastaviti i narednih godina.

Ovaj sadržaj nastao je u okviru projekta pod nazivom “Štedi, jer vredi”, sufinansiranog od strane Gradske uprave Pirot, u okviru javnog poziva za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker