Gradska hronika

Zoran Kesić: Jednom promoter peglane, uvek promoter peglane

Promoter pirotske peglane kobasice na nedavno završenom Sajmu pirotske peglane kobasice Zoran Kesić, posetio je juče štand Turističke organizacije Pirot na Sajmu turizma u Beogradu i kazao da će nastaviti da promoviše pirotsku peglanu kobasicu jer je oduševljen ovim, ali i drugim pirotskim specijalitetima našeg kraja.

Sajam 16– Jednom promoter peglane, uvek promoter peglane. Ko jednom proba ovaj delikates, to je ljuba na prvi zalogaj. Kada sam se nakon Sajma pirotske peglane kobasice vratio iz Pirota u Beograd, dugo sam patio za tim gastronomskim užicima koje Pirot nudi i zato sam i došao na štand Pirota kako bi se podsetio na bogatsvo ukusa, vrhunsko iće i piće koje nudi vaš kraj – kazao je Kesić tokom posete štandu Pirota.

Štand TOP-a posetio je i predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić.

Sajam 5On je u izjavi Pirotskim vestima kazao da je štand TOP-a izuzetno dobro posećen.

Veoma mi je drago da vlada toliko veliko interesovanje za turističkom ponudom Pirota, za pirotskim brendovima poput pirotske peglane kobasice, pirotskog kačkavalja, interesovanje za boravkom u staroplaninskim selima. Mogu sa ponosom da istaknem da na pirotskom štandu vlada konstantno velika gužva, što nije slučaj sa štandovima drugih gradova – istakao je Vasić.

Više fotografija sa štanda naše opštine na Sajmu turizma pogledajte u galeriji:

Tekst: A.Ć.

Foto: Opština Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker