Kultura

Zona i Mane – Brankica Sebastijanović i Milan Vasić jedva čekaju početak snimanja

Novi Zona i Mane, Brankica Sebastijanović i Milan Vasić kazali su danas na konferenciji za štampu da su oduševljeni objektima u kojima će se snimati nastavak Zone Zamfirove u Pirotu i da jedva čekaju početak snimanja, koje je zakazano za subotu u prepodnevnim časovima.

-Juče smo stigli u Pirot, uspeli smo malo da vidimo grad, radujemo se sutrašnjem snimanju. Videli smo objekte, mislim da su predivni, autentični pomoći će nam da se uživimo i oživimo okolnosti tog vremena. Danas ćemo da probamo malo i sutra krećemo sa snimanjem-kazala je Sebastijanović.

brankica sebastijanovic

Protagonista lika Maneta Milan Vasić kazao je novinarima da je u Pirotu mnogo puta igrao u Pirotu, da je imao sjajan prijem.

-Jako sam srećan zbog toga što nas je ovde dočekao gradonačelnik. Sinoć sam gledao objekat, nekako sam se vratio u taj prvi film. Ja imam par jako bitnih scena u Pirotu. Drago mi je da sam ovde i da ću igrati. Čast mi je što sam ovde sa gospodinom Brankom Đurićem. Priča je sjajna, glumačka ekipa je izvanredna. Jako sam srećan jer ono što je do sada snimljeno za desetak dana snimanja izgleda jako lepo-kazao je Milan Vasić.

zona i mane

foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker