Lokalna samouprava

Znanjem do posla: Obuka za zanimanje PRODAVCA ROBE ŠIROKE POTROŠNJE

Prilika za desetoro mladih ljudi bez posla

U okviru projekta „Znanjem do posla“  Udruženje Osveženje objavilo je javni poziv za obuku svih zainteresovanih sugrađana za posao prodavca robe široke potrošnje.

 

 

J A V N I   P O Z I V

Za obuku za zanimanje

 

PRODAVAC ROBE ŠIROKE POTROŠNJE

U okviru obuke na radnom mestu u kompaniji Marmil d.o.o desetoro mladih će imati priliku da se upozna, kako teorijski, tako i praktično, tokom 320 h (2 meseca) sa zanimanjem PRODAVAC ROBE ŠIROKE POTROŠNJE. Polaznici će direktno u kompaniji, kroz rad, savladati znanja, veštine i stavove, neophodne za vršenje ovog posla. Uz pomoć iskusnih mentora iz kompanije, polaznici će naučiti sve o pripremi procesa rada u marketu, komunikaciji sa klijentima i kolegama, radu na kasi i neposrednoj prodaji kao i o popisu robe.

Tokom obuke polaznici će dobijati novčanu nadoknadu, a najbolji polaznici priliku za zaposlenje.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica od 18 do 30 godina ili do 35 godina ukoliko pripadaju nekog ranjivoj kategoriji stanovništva (mlade žene, dugoročno nezaposleni, mladi iz ruralnih područja koji žive na više od 20 km od mesta obuke, mladi sa invaliditetom, samohrani roditelji, pripadnici romske etničke grupe, bivši zatvorenici, tražioci azila, korisnici novčane socijalne pomoći, nekvalifikovani ili niskokvalifikovani NEET mladi)

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem telefona 010/501-820, na mail: [email protected], ili lično u Job info Centru, u Pirotu, u ulici Bogojavljenska br. 3.

Rok za prijavu: 15 dana od objavljivanja javnog poziva

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker