Sport

Značajna donacija opreme pirotskom Radničkom stigla iz Kine

Danas je na prigodnoj svečanosti na glavnom terenu Gradskog stadiona rukovodstvu Radničkog uručena vredna donacija iz daleke Kine u vidu dresova i druge opreme koja će mnogo značiti fudbalerima Radničkog u njihovoj borbi za ulazak u Prvu ligu. Opremu je predsedniku Radničkog Bratislavu Ćiriću uručio Van Feng, fudbalski menadžer iz Kine a inicijator za ovu donaciju je nekadašnji fudbaler, sada uspešni fudbalski menadžer Manuel Stojanović.

Predsednik Ćirić se zahvalio Fengu i Stojanoviću na dragocenoj opremi koja će svakako mnogo značiti fudbalerima Radničkog.

-Upravo smo potpisali ugovor o donaciji, dobili smo opremu za naš prvi tim, kompletnu opremu i za treninge i za utakmice i za put. To je značajna donacija za naš klub, a oktobra očekujemo i drugi deo opreme – zimsku opremu koja bi trebalo da stigne oktobra meseca-kazao je Ćirić.

Van Feng je izrazio zadovoljstvo zbog svoje posete trofejnom klubu poput Radničkog iz Pirota. On je dodao da očekuje nastavak saradnje koji podrazumeva gostovanja Radničkog  u Kini ali i razmenu igrača između pirotskog i kineskih klubova.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker