Sport

Zlato za Nađu Antić

U subotu 8.marta  u sali OŠ “Mika Antić” u Nišu održano je drugo od četiri prvenstava centralne Srbije za poletarce.Na ovom takmičenju je učestvovalo oko 150 poletaraca. Judo klub Pirot je imao samo jednu  predstavnicu – Nađu Antić koja je na ovom takmičenju osvojila zlatnu medalju.
IMG_3367
Po rečima Nađinog trenera Dragana Zdravkovića, pre oko mesec dana  održano je prvo ovakvo prvenstvo gde je Nađa zauzela treće mesto dok se ovog puta okitilala zlatnim odličjem.
-Sve borbe je odradila na vrhunskom nivou i sve rešila iponom i zasluženo stala na pobedničko postolje gde joj je i  mesto jer je najbolja u centralnoj Srbiji u svojoj kateogriji.
Ostaju nam još dva ovakva takmičenja i ukoliko ponovi ovakvu formu ima priliku da bude proglašena najboljom poletarkom u svojoj kategoriji jer se nakon održanih četiri turnira biraju njbolji na osnovu svojih rezultata. Izuzetno sam zadovoljan pristupom i načinom na koji se borila i uz konstantan trening a napredak se primećuje može ostvariti odlične rezultate.Činjenica je da nastavljamo sa odličnim rezultatima i u 2014. godini i da nas očekuju turnirska takmičenja i zvanične kavlifikacije za prvenstva mladjih i starijih pionira gde takođe očekujem dobre rezultate.
Sledeći turnir je 22.03. Mladost Evrope i 30.03. Medijana kup.Oba u Nišu i nakon toga nas očekuju prvenstva centralne Srbije za mladje i starije pionire-kaže Zdravković za Pirotske vesti.
A.Ć.
foto-ilustracija Judo klub Pirot

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker