Sport

ŽFK Jedinstvo:Levač-10:2

Ženski fudbalski klub „Jedinstvo 2014“ Pirot odigrao je peto kolo Razvojne lige Jug. Naše devojčice su gostovale ekipi Levača iz Rekovca,  ekipi koja u ženskom fudbalu ima prvoligašku ekipu. Ekipa gostiju bila je bolja i to ubedljivim rezultatom 10:2.

zfk_3

Od prvog minuta naše devojčice su preuzele inicijativu na terenu i u 4 minutu, golom kapitenke Anastasije Ćirić povele sa 1:0. Tokom celog prvog poluvremena naše devojčice su imale loptu u nogama i to je doprinelo da rezultat na poluvremenu bude 5:0 za Jedinstvo.

U drugom poluvremenu su se domaće fudbalerke probudile ali to nije bilo dovoljno jer se igra iz prvog poluvremena prenela i u drugo tako da je rezultat na kraju bio 10:2 za naše devojčice.

Strelci za ŽFK Jedinstvo su bile: Anastasija Ćirić u 4. ,54. , i 65. minutu, Maša Džunić u 8. minutu, Andrijana Pejčić u 11. i 50. minutu, Natalija Nikolić u 20. minutu, Aleksandra Ignjatović u 31., Milica Ivanković u 42. i Nina Vasov u 47. minutu.

U sledećem kolu, u sredu 14.10. od 14.00h, naše devojčice će ugostiti favorizovanu ekipu Jagodine. Utakmica se igra na pomoćnom gradskom stadionu i pozivamo sve zainteresovane da dođu i bodre naše devojčice.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker