Sport

Željko Rebrača posetio Tigar a.d.

Proslavljeni reprezentativac i osnivač Košarkaške Akademije Željko Rebrača, posetio je danas kompaniju Tigar a.d. Tom prilikom na zajedničkom sastanku dogovoreni su pravci buduće saradnje, uz isticanje važnosti promovisanja sporta i razvoja sportske kulture kod dece.

Za Akademiju Rebrača Tigar će proizvoditi setkomercijalnih proizvoda, premium brenda lopte i sportske rekvizite.

Generalni direktor, Vladimir Ilić predstavio je delegaciji Akademije Rebrača uzorak košarkaške lopte sa zvaničnim logom Akademije i istakao da mu je posebno drago što će generacije mladih košarkaša, budućih zvezda parketa uvežbavati košarkaške korake i veštine baš uz Tigrove lopte i sportske rekvizite. Ilić je dodao da ga izuzetno raduje što Tigar na svoj način doprinosi stvaranju košarkaških šampiona i poželeo puno uspeha u radu Osnivaču i polaznicima Akademije Rebrača.

Legendarni centar, Željko Rebrača izrazio je veliko zadovoljstvo posetom kao i oduševljenje kvalitetom proizvodnog asortimana, naročito sportskim programom u kome vidi potencijal, te će svoje utiske o čuvenim Tigrovim loptama, ali i sportskim terenima i podlogamapodeliti sa kolegama iz sveta sporta, uz preporuku da se okrenu domaćim brendovima i proizvođačima.

Rebrača je naglasio da mu je posebno drago što će kroz buduću saradnju brend i ime Željko Rebrača biti povezano sa kompanijom Tigar a.d.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker