Oglasi

“Želim i ja Spikolino” – upis na kurseve engleskog jezika

Sandra Jovanović, vlasnica Centra za učenje engleskog jezika “Say ABC” odlučila je da ove školske godine na zanimljiv način pokrene upis polaznika na kurseve engleskog jezika. Večeras je na centralnom gradskom trgu na štandu “Say ABC” brojnim našim sugrađanima prezentovana ova novina kada je reč o učenju engleskog jezika.

Školska godina iza nas biće upamćena po pandemiji korona virusa, atipičnom pohađanju nastave od kuće, smanjenom druženju među decom, pa i izostajanjem sa dodatnih aktivnosti poput učenja stranih jezika, sporta, muzike, plesa  i drugih.

Sa ciljem da unese malo vedrine na samom početku školske godine i željom da godina koja je pred nama bude što više nalik na sve one prethodne, a što manje na ovu poslednju, vlasnica Centra Say ABC, Sandra Jovanović, odlučila je da podstakne svoje buduće polaznike tako što će ih na zanimljiv način dodatno motivisati i povećati njihovu želju da se priduže svojim vršnjacima i upišu na kurs engleskog jezika.

-Naime, projekat pod nazivom “Želim i ja Spikolino” predstavlja upis polaznika na kurseve engleskog  jezika i biće omogućen kupovinom proizvoda “Spikolino” u vidu kutije koji ima za cilj da uslugu pružanja znanja od strane centra Say ABC pretvori u nešto fizički (materijalno) dostupnije i opipljivije, posebno najmlađim polaznicima. Spikolino, novi član Say ABC tima je ustvari papagaj koji, kao jedina životinja koja ima sposobnost govora i to stiče ponavljanjem, je metafora za sve naše polaznike koji će na taj način usvajati engleski jezik. Naravno, za usvajanje jezika nije dovoljno samo kupiti kutiju. To je tek početak. Na zadnjoj strani kutije nalazi se uputstvo za upotrebu čijom pažljivom primenom će polaznici tokom jedne školske godine uz puno truda i rada uspeti da savladaju predviđeno gradivo i usvoje jezik do nivoa koji je za njih predviđen-kazala je Jovanovićeva za Pirotske vesti.

Kao i kod bilo kog drugog proizvoda, na zadnjoj strani kutije nalazi se i deklaracija proizvoda poput podataka o načinu upotrebe i pripreme, sastojcima, o tome kome je ovaj proizvod namenjen, garanciji proizvoda, neželjenim dejstvima, načinu kupovine, neto količini, kao i roku upotrebe.

-Spikolino kutija će takođe imati i fizičku primenu, odnosno služiće kao učenički portfolio u koji će polaznici moći da sav njima značajan materijal sa časova poput testova, fotografija, eseja, diktata i drugih odlažu u svoju kutiju, što će predstavljati neki vid osvrta na sve ono što su naučili u toku godine-kaže Jovanovićeva.

Prodaja Spikolino kutije, odnosno upis u novu školsku godinu, počeće u ponedeljak 30.08.2021. i trajaće dve nedelje u prostoriji škole. Centar Say ABC se od 2018. godine nalazi u samom centru grada, u ulici knjaza Miloša 11-13, lokal 9. Početak nastave biće u ponedeljak, 13.09.2021.

O svim detaljima u vezi sa radom škole, upisom u novu školsku godinu, projektom „Želim i ja Spikolino“, kao i o samom Spikolinu možete se informisati na sajtu škole Say ABC, kao i na zvaničnim Facebook stranicama SayABC i Spikolino.

Promo

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker