Lokalna samouprava

Zelena pijaca u Pirotu od sutra ponovo radi. Neophodno poštovanje svih mera predostrožnosti

Zelena pijaca u Pirotu od sutra će ponovo raditi, uz obavezno pridržavanje svih mera predostrožnosti, kazao je Pirotskim vestima direktor Komunalca Boban Tolić. Radno vreme pijace biće od 7 do 16 sati.

Zaposleni u Komunalcu su, u sklopu dezinfekcije svih javnih površina, do sada u više navrata dezinfikovali i Zelenu pijacu, ali je uprkos tome neophodno strogo pridržavati se svih mera predostrožnosti, počev od mera socijalne distance pa do korišćenja maski i rukavica.

Zelena pijaca u Pirotu zatvorena je nakon odluke Vlade Republike Srbije koja je doneta u cilju borbe protiv epidemije korona virusa. Najnovijom odlukom Vlade Srbije, a s obzirom na aktuelnu situaciju i relaksaciju mera, zelene pijace širom zemlje počinju sa radom, kao i zanatske radnje, građevinske firme…

Objekat za prodaju sira i dalje neće raditi

Kako saopštavaju iz Štaba za vanredne situacije Grada Pirota, pijace neće raditi tokom policijskog časa, Komunalac već obavlja dezinfekciju pijace koja je do sada u više navrata urađena a nošenje maski i rukavica obavezno je i za prodavce i za kupce uz pridržavanje mera socijalne distance.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker