Sport

Zbog crvenih kartona Radnički sutra u okrnjenom sastavu protiv Sinđelića

U pretposlednjem kolu Srpske lige Istok Radnički u subotu dočekuje ekipu niškog Sinđelića.  Utakmica počinje u 13:30. Protiv Sinđelića neće igrati Petrov, Adžibaba i Mančić koji su u Prahovu dobili crvene kartone. Crveni karton je u Prahovu dobio  i trener Radničkog, Goran Lazarević, koji će susret svojih izabranika i Sinđelića morati da prati sa tribina.

Posle utakmice u Prahovu i četiri crvena kartona u Radničkom kažu da suđenje nije vredno komentara. Šef stručnog štaba Belih, Goran Lazarević, stao je u odbranu svojih igrača, ponosan je na njih ali ističe da ih je teško motivisati posle svih nepravdi koje doživlajvaju. “Njima sve čestitke, ovo ostalo nije za komentarisanje. Mi treba da zaštitimo njih koliko možemo, to je jedino što možemo da uradimo, sve ostalo nije do nas, ne možemo da utičemo, niti sam primetio da nešto može da se promeni” – rekao je Lazarević.

On kaže da se okreću novoj utakmici, niški Sinđelić je ove godine pravio dobre rezultate kao novajlija i može da bude jako nezgodan protivnik. “Očekuje nas jedna jako zahtevna utakmica pogotovušto mi nismo kompletni I što preko puta imamo protivnika koji zna da se nameće” – kaže trener Radničkog.

Protiv Sinđelića neće igrati Petrov, Adžibaba i Mančić koji su u Prahovu dobili crvene kartone, pod znakom pitanja je nastup mladog Petrovića. U tim se vraćaju iskusni Dimitrov, Ristov i Dojkić.

Mladi napadači iz Niša Dušanić i Bogdanović igraće protiv svojih, kako najavljuju biće to pravi derbi iako Sinđelić u poslednje vreme igra  u promenljivoj formi.

Aleksa Dušanić ističe da im je za ovaj susret potrebna podrška navijača jer dočekuju dobru ekipu koja ima i iskusne i mlade igrače.  Pavle Bogdanović kaže da iako su u problemu zbog igrača koji ne mogu da nastupe zbog kartona ukoliko ostanu na svom nivou tri boda na domaćem terenu nisu nedostižna.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker