Lokalna samouprava

Završena grejna sezona, slede značajne investicije u sistem grejanja

Danas je završena ovogodišnja grejna sezona, koja je po oceni direktora Gradske toplane Bratislava Ćirića, jedna od boljih. Nije bilo havarija niti većih problema u snabdevanju toplotnom energijom a Gradska toplana Pirot već je poznata i cenjena kao jedna od boljih i pouzdanijih u zemlji. 

Po rečima direktora Ćirića, grejna sezona je zvanično završena još pre nekoliko dana, međutim zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima nastavljeno je sa grejanjem.

-Mi danas završavamo definitivno sa grejanjem jer se vreme stabilizovalo. Naravno, ostavili smo adekvatne zalihe mazuta da u slučaju naglog pada temperature opet pokrenemo sistem i da naši korisnici imaju grejanje i za praznike ako to bude bilo potrebno. Grejna sezona je protekla u najboljem mogućem redu, bez havarija. Imali smo kvarove na kućnim instalacijama građana za šta toplana nije nadležna, ali mi smo u svakom trenutku reagovali tako da mogu da ocenim da je ova grejna sezona bila jedna od boljih. Za razliku od Gradske toplane Pirot, svedoci smo da je u mnogim gradovima bilo mnogo problema tokom grejne sezone, bilo je i velikih havarija, ovde to nije bio slučaj tako da sve to našu toplanu svrstava u jednu od pouzdanijih u zemlji-kazao je direktor Ćirić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker