Sport

Završen Vidovdanski turnir u Prčevcu: Velika posećenost, odlična organizacija, pobednik SGM Stojanović

Sinoć je u naselju Prčevac završen Vidovdanski turnir u malom fudbalu “Kapetan Vladan Jovanović”. Kako su nam rekli u Organizacionom odboru Turnir, koji je odigran na pič terenu, opravdao je očekivanja organizatora i publike. Još jednom se pokazalo da je Vidovdanski turnir jedan od najposećenijih u gradu i Okrugu i jedini koji se igra na travnatom terenu. Tražilo se mesto više oko terena. Pored fudbalskog spektakla organizatori su se potrudili da obezbede i prateće sadržaje kako bi publika uživala. Odigrana je i memorijalna utakmica ,,Vladanovih i Manceovih drugara”. Pre finalnih utakmica starijih juniora i seniora publiku su oduševili ,,debeli i mršavi”, a između utakmica nastup je imao ,,pirotski Majkl Džekson” sa nekoliko tačaka, gde su pre svega najmlađi uživali.

U seniorskoj konkurenciji prvo mesto zauzela je ekipa SGM “Stojanović”, kod starijih juniora najbolja je bila ekipa VIP taksi ( pioniri Radničkog) i u konkurenciji mlađih juniora prvo mesto osvojila je ekipa Radnički Pirot.

Seniori:
1.SGM STOJANOVIĆ
2.FK DEA GRADNJA
3.FK SENJAK

Stariji juniori 2006-2009
1.VIP TAKSI (pioniri Radničkog)
2.FS JARNI
3.OSVEŽENJE

Mlađi juniori 2010-2013
1.RADNIČKI PIROT
2.KMF PIROT
3.FK BARJE

Učesnicima Turnira dodeljena su priznanja, diplome i novčane nagrade. Najefikasnija ekipa bila je VIP taksi u kategoriji starijih juniora.

U Organizacionom odboru kažu da planiraju da uz pomoć grada Pirota za narednu godinu naprave montažne tribine, kako bi veći broj ljudi mogao da posmatra mečeve, i otklone uočene nedostatke u organizaciji. Postoji niz ideja kako bi se, pored sportskog, obogatili i ostali sadržaji, pre svega kulturni. Organizacioni odbor zahvalio je svima koji su pomogli održavanje Turnira, sponzorima, sudijama i brojnim volonterima.

Foto: Ilija Pejčić Lika i Bojan Ilić

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker