Sport

Završen turnir u malom fudbalu “Tanasko Rajić 2023”

U naselju Tanasko Rajić završen je turnir u malom fudbalu, manifestacija koja traje preko 40 godina. Završnicu turnira sinoć je, na stadionu za male sportove kraj kasarne,  pratilo preko 2.000 ljudi, kažu organizatori.

U kategoriji mlađih juniora u borbi za treće mesto sastali su se  EUFORIJA – SENJAK 010, rezultat 1:3, a u finalu  je susret BARJE – ŠRAFPLANET BARI 91 završen  rezultatom  1:0.

U kategoriji starijih juniora ekipa ŠRAFŠOP  osvojila je treće mesto pobedivši FK RADNIČKI rezultatom 5:2.  Finalna utakmica u ovoj kategoriji MAKSATURS – FRIZERSKI SALON JARNI završena je rezultatom 1:3.

U seniorskoj konkurenciji u borbi za treće mesto sastali su se  LONGLAJF (DMG) – VODOVOD. Utakmica je završena reulatatom 0:4.  u finalu turnira SGM STOJANOVIĆ  pobedio je CAFE RELAX PLACE rezultatom 3:1.

Na turniru su dodeljene pojedinačne nagrade, najbolji igrač turnira je Branislav Pešić iz ekipe SGM STOJANOVIĆ, za najboljeg strelca proglašen je Nemanja Nikolić iz iste ekipe dok je najbolji golman turnira  Marko Vidanović iz ekipe Vodovoda.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker