Biseri Stare planine

Završen drugi Festival vodopada na Staroj planini

Drugi po redu Festival vodopada na Staroj planini, završen je sinoć u Toplom Dolu, gde je bila i baza velikom broju zaljubljenika u netaknutu prirodu Stare planine iz celog sveta.

Organizatori ove manifestacije su Srbija za mlade i Udruženje “Ja volim Topli Do”, a po rečima Srđana Cvetkovića, iz udruženja koje se bavi promocijom vrednosti i očuvanjem Toplog Dola, drugi po redu festival je završen veoma  uspešno.
-To nije običan pohod na vodopade i fotografisanje prirode, to je avantura i izlet u nepoznato, zajedništvo ljudi iz celog sveta, koji se druže, zabavljaju i savladavaju izazove, stvaraju pozitivnu energiju i neguju kreativan duh, uživaju u prirodi, druženju, muzici i umetnosti, uče o Toplodolstvu i tradiciji-kaže za PV Cvetković. Hvala koorganizatorima iz Srbije za mlade , našim vodičima Miljan Stojanovic, Nikola Milosavljevic , i pomagačima Dušan Damnjanović kao i našem kuvaru Aleksandar Milosevic i najacem vozaču koji vozi na vrh Midžora Marijan Madić,  sjajnim muzicarima Mike Stevanovic & Aca Janackovic-kaže Cvetkovvić.
fotografije – Udruženje Ja volim Topli Do

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker