Završava se velika investicija u naselju Radin Dol

Danas se u naselju Radin Dol završava asfaltiranje ulice Ruzmarina. Reč je o investiciji vrednoj 25 miliona dinara, urađen je potporni zid koji je sprečio urušavanje kolovoza prema Stolaru a asfaltirano je ukupno 700 metara ulice. Radove su danas obišli čelnici Gradske uprave Pirot. 

-Realizacija ove važne investicije je krenula sa prvim danima ove građevinske sezona. Najpre je urađen potporni zid i asfaltirana prva deonica, danas se završava druga deonica dužine oko 350 metara, ukupna dužina je oko 700 metara. U drugoj fazi će biti postavljeni i paneli koji će štititi od buke a koji će biti postavljeni na potpornom zidu. Izvođač je već tu i vrlo brzo će biti i taj posao obavljen. Oko 1800 metara kvadratnih će biti asfaltirano. Vrednost celokupnih radova je 25 miliona dinara. Za asfalterske radove angažovana je firma Drumovi AD-kazao je direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Grada Slaviša Svilarov.

Predsednik MZ Radin Dol Goran Rančić kaže da je u ovom naselju zahvaljujući razumevanju od Gradske uprave mnogo investicija realizovano, a ova poslednja je od ogromne važnosti za ovo naselje.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar