Sport

Zaslužena pobeda Jagodine u susretu sa Radničkim

PRVA LIGA SRBIJE 15. KOLO

Jagodina : Gradski stadion “Jagodina”

Jagodina: GFK “Jagodina” . FK “Radnički” Pirot 4:0 (2:0)

FK: Radnički: Šuljagić, Adžibaba, Tolić, Dojkić, M. Kukolj, Jakovljević, Petrović, Milenković, Očegović, Petrov, Kostić Milutinović.

Rezerve: Ilić, Marković, Mijalković, Mirković, Jaćimović, Velev, Đ. Kukolj, Vasov.

Radnički je danas poražen visokim rezultatom u Jagodini, ali to svakako, kako saznajemo, nije bila prava slika odnosa snaga na terenu. Bilo bi, sigurno, drugačije da je Kostić Milutinović bio prisebniji, kada je u prvim minutima utakmice izašao sam pred golamana Jagodine, i da je uspeo da svoj tim dovede u vođstvo. Bilo je još prilika koje “Beli” nisu iskoristili, a onda se sve nekako namestilo u korist domaćina.

“Jagodina nam je najviše problema zadavala iz prekida igre, naročito kornera, kada smo i primili dva gola u prvom poluvremenu. Pred sam kraj prvog dela igre u 45. minutu, posle izvedenog udarca iz kornera, lopta je zakačila našeg igrača u ruku i primili smo drugi gol iz penala. Bila je to već velika prednost za domaćina sa kojom se otišlo na odmor. Nismo izgubili samopouzdanje i nismo se predali, igrali smo ofanzivno, ali time stvarali više prostora fudbalerima Jagodine koji su to vešto iskoristili. Nećemo tugovati, ovo je bio samo loš dan za Radnički, okrećemo se nastavku prvenstva. Nismo govorili o povredama naših igrača, ali moram da kažem da su čak četvorica igrali povređeni. To nije opravdanje, pobeda Jagodine je potpuno zaslužena” – izjavio je posle meče, Nikola Puača, trener Radničkog.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker