Zasijao Momčilov grad – počelo postavljanje moderne rasvete na srednjovekovnoj tvrđavi

Danas su počeli radovi na postavljanju moderne rasvete u sklopu rekonstrukcije srednjovekovne tvrđave Momčilov grad, koja se radi sredstvima Prekogranične saradnje EU. Večeras su stručnjaci specijalizovani za rasvetu radili na postavljanju i štelovanju rasvete koja će obasjati tvrđavu i spolja i unutra. 

Kako je Pirotskim vestima rečeno, štelovanje rasvete trajaće par noći, a u petak bi trebalo sve da bude završeno. Reč je o modernoj led rasveti. Evo prvih fotografija osvetljene tvrđave, tačnije njene unutrašnjosti. Kada sve bude završeno tvrđava će još lepše izgledati, s obzirom da su večeras bila u toku podešavanja i kompjuterska štelovanja rasvete.

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

4 Komentara

 1. unapredimo_pirotski_okrug

  08.11.2018. at 01:42

  A WC-a nigde

 2. Zabrinuti otac

  08.11.2018. at 07:31

  A šta će biti sa mostom i zidom koji se nalazi na ulazu u tvrdjavu, on je u veoma lošem stanju.Mostu i kanalu fali i adekvatna ograda zbog dečice koja tu borave zbog novog igrališta .

 3. Nemanja

  08.11.2018. at 08:37

  Bravo, prelepo!

 4. Smilja

  09.11.2018. at 00:06

  Ma ekstra kad bi znali da na svakakvimg… Ima gradite to… Tu svi iduu vc… Jer nema wc… Sta ce nam tvrdava i konj. Vc treba ljudi da imaju vc.. Da ne s.. U oko tvrdave….

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar