Sport

Zapažen nastup pionirki ŽFK “Jedinstvo 2014” Pirot u MMFL

U nedelju, 27. marta, pionirke ŽFK “Jedinstvo 2014” Pirot, devojčice rođene 2009. i 2010. godine, učestvovale su na završnom Regionalnom turniru Mini – Maksi lige, koji je održan u Kruševcu. Mlade fudbalerke Jedinstva osvojile su treće mesto u veoma jakoj konkurenciji.

Prema rečima trenerke pionirki Jedinstva, Ane Tolić, na Završnom turniru istočne Srbije učestvovale su mlade selekcije, devojčice do 12 godina, fudbalskih klubova Mašinac iz Niša, Napredak iz Kruševca, Lavice iz Leskovca i Jedinstvo iz Pirota. Pionirke su se međusobno sastale, a prvo mesto osvojila je ekipa ŽFK Napredak.

“Ono što me najviše raduje, na ovom fer plej turniru igrale smo veoma dobro i pokazale da se u našem Klubu vredno radi. Poražene smo od pobednika takmičenja, ekipe kruševačkog Napretka, sa 4:0, a od Mašinca smo izgubile sa 1:0. Gol smo primile posle odbijanja lopte od zida, a moram da kažem da smo dva puta propustile priliku da iz penala postignemo pogodak i iz nekoliko vrlo povoljnih šansi. Pobedile smo ekipu Lavice sa 2:1. Važnije od rezultata je da smo stekle drgoceno iskustvo i dodatni motiv da još bolje treniramo. Veoma sam zadovoljna kako su moje devojčice igrale” – izjavila je Tolićeva.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de