Lokalna samouprava

Zajedno kreiramo budućnost – Tigar Tyres prezentovao rezultate u 2020. i planove u 2021. partnerima i medijima

 Pirot, 22. april 2021.  U 2020-oj  bilo je neophodno prilagoditi se krizi globalnih razmera i odgovoriti na brojne izazove. Clj je bio zaštititi zaposlene, održati kontinuitet biznisa, sačuvati kupce i – pomoći lokalnoj zajednici. U prošloj godini Tigar Tyres je proizveo 11.2 miliona guma a  na ostvareni prihod od prodaje uticala je pandemija Covid 19.

„Uprkos pandemiji – mi smo nastavili dalje: sa industrijalizacijom novih proizvoda, proizvodnjom i isporukom guma našim kupcima, kao i uvođenjem novih projekata – odnosno pripremama za budućnost. Uspeli smo da uspostavimo ravnotežu između zahteva kupaca, sanitarnih ograničenja i naših industrijskih ambicija“, rekao je pored ostalog Igor Zyemit, direktor kompanije Tigar Tyres, ističući da je u prošloj godini primljeno i 200 novih radnika, s obzirom na to da se u 2021. godini očekuje oporavak tržišta, kao i finansijska stabilizacija kupaca i ostalih partnera, odnosno vraćanje obima proizvodnje i prodaje na nivo pre početka krize.

„U godini obeleženoj nezapamćenom pandemijom,  koja traje i danas, bili smo uz lokalnu zajednicu, pomogli smo kupovinu respiratora, automatskih aparata za merenje telesne temperature, pulsnih oksimetara za merenje saturacije kiseonika u krivi, donirali smo više od 30.000 maski, 10.000 rukavica,  preko 400 litara sredstava za dezinfekciju“, rekla je pored ostalog Milena Tošić, finansijski direktor.

Susret Tigar Tyres-a sa partnerima u cilju predstavljanja rezultata i prioriteta za naredni period održan na Dan planete zemlje, 22. april, bio je i prilika da kompanija najavi ekološku kampanju razvrstavanja plastike: Razmisli, Razvrstaj, Uključi se, kao i podršku ekološkim projektima na nivou Grada u okviru programa podrške lokalnoj zajednici Growing together.

Služba za komunikacije

Tigar Tyres

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker