Sport

Zahvalnica Šoštara sportskim poslenicima u Pirotu

Predsednik Sportskog saveza Srbije, proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šoštar uputio je pismo zahvalnosti Pirotu i ljudima koji su, po njegovim rečima, mnogo učinili za stvaranje uslova za bavljenje sportom u Pirotu, ali i Srbiji.

klizalisste pirot_resize

Zahvalnice su upućene šefu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Mariji Đošić, kao i direktoru Sportskog centra Pirot Nenadu Đorđeviću i Maji Đorđević.

Zahvaljujući realizaciji programa Programa prekogranične saradnje u saradnji KLER-a i Sportskog centra izgrađeni su brojni sportski tereni i poboljšana sportska infrastruktura, poput mini-pič terena u Prčevcu, zatim klizališta koje je od ove zime u funkciji u Pirotu i brojnih drugih objekata.

Evo i pisma zahvalnosti Aleksandra Šoštara koje prenosimo u celini:

 

Poštovani sportski prijatelji,

Ovim kratkim dopisom želimo Vam se zahvaliti na izuzetno kvalitetnom i značajnom predavanju koje je Marija Đošić održala na edukativnom skupu 03. februara o.g. u Beogradu.

Hvala Vama poštovani Nenade i gospođi Maji koji ste kao uspešan tim mnogo učinili za stvaranje uslova za bavljenje sportom u Vašem gradu i Srbiji. Vaše veliko iskustvo i primer kako se može obezbediti novac za izgradnju i renoviranje svih potrebnih objekata u Pirotu.

Verujemo da ćemo i dalje zajedno edukovati sportske radnike u Srbiji kako bi i oni obezbedili sredstva za opremanje i adaptaciju sportskih objekata u njihovim sredinama.

Očekujemo nastavak saradnje uz još jednu veliku zahvalnost uz sportske pozdrave.

PREDSEDNIK

Aleksandar Šoštar,s.r.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker