Lokalna samouprava

Zahvaljujući pomoći NSZ i Grada Nemanja Stojčev ostvario svoj san – otvorio prvi frizerski salon u Poljskoj Ržani “Chill place”

Naš sugrađanin Nemanja Stojčev, zahvaljujući programu za samozapošljavanje Nacionalne službe za zapošljavanje i Grada Pirota, pokrenuo je svoj privatni biznis otvaranjem frizerskog salona “Chill place” u svom rodnom selu, gde i živi, Poljskoj Ržani.

Iako se svi utrkuju da svoj posao pokrenu u centru grada, Nemanja se odlučio da, bez razmišljanja, frizerski salon otvori u Poljskoj Ržani. Kako kaže za Pirotske vesti, ispostavilo se da je to bila dobra odluka jer u ovom selu, koje sve više postaje prigradsko naselje, nema drugog frizera, ima i dovoljno mušterija.

-Želim da se zahvalim Gradu Pirotu i NSZ jer su mi omogućili da opremim svoj salon, što je praktično ostvarenje mog sna. Ono što razlikuje moj rad i moj salon u odnosu na druge jeste takozvano “fejd” šišanje. S tim u vezi, sutra u moj salon dolazi izvanredni frizer koji upravo radi tu tehniku, Đorđe Đorđević, koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio četvrto mesto na svetu pa će to biti odlična edukacija za mene i prilika da se dodatno unapredim-kazao je Stojčev za Pirotske vesti i dodaje da sam naziv salona “Chill place” u prevodu sa engleskog znači – mesto za opuštanje, odnosno mesto gde se ljudi osećaju prijatno i opušteno.

Nemanja kaže da mu je prioritet u radu da svakom mušteriji pruži maksimalno kvalitetan tretman kako bi svi zadovoljni odlazili iz salona i ponovo se vraćali.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker