Sport

Zadovoljavajući rezultat GK “Soko 2011” na Prvenstvu regiona u ženskoj gimnastici

U organizaciji Gimnastičkog Saveza jugoistoka Srbije, u Hali “Kej” u Pirotu, održano je 1. kolo Prvenstva regiona u ženskoj sportskoj gimnastici C program. Na ovom takmičenju, na kojem je domaćin bio GK “Soko 2011” Pirot, učestvovalo je 90 takmičarki u četiri različite kategorije. Gimnastički klub “Soko 2011”  nastupio je u kategoriji pionirki i starijih pionirki.

U kategoriji pionirki – Maša Stefanović, Iva Vidaković, Maša Djigov, Vera Gligorijević i Sara Todorov, u konkurenciji 8 ekipa, pirotske gimnastičarke zauzele su 4. mesto, gde im je za samo bod izmaklo 3.mesto ekipno.

U kategoriji starijih pionirki, do 12 godina, u sastavu – Dunja Gligorijević, Mina Marinković, Nikolina Aleksić i Nikolina Kostić, u izuzetno jakoj konkurenciji 6 ekipa, GK “Soko 2011” osvojio je 3.mesto ekipno, iza ekipa Kruševca i Niša. U Klubu kažu da su veoma zadovoljni rezultatom u ovoj kategoriji s obzirom da je svim takmičarkama ovo prva takmičarska godina sa novim vežbama u starijoj kategoriji.

Početkom maja GK “Soko 2011” nastupiće na  Prvenstvu regiona u muškoj sportskoj gimnastici, a nakon toga slede takmičenja u A i B programu.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker