Gradska hronika

Za vikend 26 pijanih vozača, šestorica se treznili u policiji

Policijski službenici Odeljenja saobraćajne policije su tokom vikenda sproveli akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu vozača koji voze pod dejstvom alkohola, ali i drugih težih prekršaja.

saobraćajci

U akciji je, pored ostalih prekršaja, otkriveno 26 prekršaja učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola. Ovi vozači su isključivani iz saobraćaja, a za šest vozača je određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Saobraćajna policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, da ne voze pod dejstvom alkohola i da vožnju prilagode uslovima puta, jer na taj način čuvaju svoj i tuđi život.

Takođe, obaveštavamo građane da će i u narednom periodu saobraćajna policija nastaviti sa pojačanom kontrolom svih učesnika u saobraćaju, a posebno onih koji svojim ponašanjem ugrožavaju svoju i tuđu bezbednost u saobraćaju.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

2 Comments

  1. Svaka cast, konacno da se stane na put klincima ciji su roditelji “zverke” pa kupuju deci besna kola da se izmotavaju i nedaj boze stradaju mrtvi pijani.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker