Ljudi velikog srca

Za lečenje naših sugrađana maturanti Ekonomske škole uplatili skoro 200.000 dinara

Maturanti Ekonomske škole, u okviru akcije “Budi i ti nečiji heroj”, uplatili su 97.200 dinara za lečenje našeg malog sugrađanina Radeta Durmiševića i 97.300 za lečenje Bratislave Jeremić. Ovi naši sugrađani oboleli su od teških oblika kancera i za lečenje su im neophodna značajna novčana sredstva, koja njihove porodice nisu u stanju da obezbede. 

lečenje

-Mi smo se odrekli glamura i ovim novcem želimo da spasimo živote naših sugrađana i jako smo srećni zbog toga-kaže maturantkinja ekonomske škole Andjela Manić.

lečenje

Akciju je organizovalo uz podršku maturanata i rukovodstva škola Organizacija “Dobre vile”. Po rečima Ivane Kostić, iz ovog udruženja, maturanti su još jednom pokazali da im je nečiji život bitniji od svečanih toaleta.

-Akcija pirotskih maturanata uz podršku profesora i direktora škola se nastavlja, juče su ova humana deca iz Ekonomske škole uplatila novac za lečenje naših sugrađana i time još jednom pokazali da im je život bitniji od svečanih toaleta. Još jednom su svima nama ova deca održala lekciju iz humanosti i pokazala šta su prave ljudske vrednosti i da se svi zajedno moramo boriti za svaki život, jer život je samo jedan i on nema cenu-kazala je Pirotskim vestima Kostićeva.

lečenje

 

foto Daniel Kop

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker