Sport

Za desetu pobedu u nizu Radnički se sutra na svom terenu bori sa ekipom Timoka – Gradski stadion od 14:30

U desetom kolu Srpske lige Istok fudbaleri Radnikog dočekuju ekipu Timoka iz Zaječara. Utakmica se igra u subotu, 15. oktobra od 14 :30 na Gradskom stadionu. Ekipa Timoka nalazi se pri dnu tabele, na 13. mestu sa 6 osvojenih bodova iz devet kola dok su pirotski Beli ubedljivo prvi sa 27 bodova, devet pobeda iz devet odigranih utakmica.

Radnički je apsolutni favorit i u sutrašnjoj utakmici ali šef Stručnog štaba Goran lazarević  ističe da u svaku utakmicu ulaze maksimalno ozbiljno i ne potcenjuju protivnike bez obzira na položaj na tabeli, bez obzira na ime protivnika ili igrački kadar. “Niti smo mi toliko moćni, niti su oni toliko slabi da možemo  sa sigurnošću da kažemo da ćemo svakog pobediti bez utroška energije, znanja i kvaliteta koje realno posedujemo. Očekujem da momci budu na istom nivou kao što su bili do sada, ako tako bude onda rezultat neće izostati”- kaže trener Belih.

Komentarišući ekipu Timoka trener Lazarević kaže da bez obzira što su prošlu utakmicu sa Dubočicom izgubili ubedljivo Timok može da bude opasan jer je to mlada ekipa koja hoće da se nadigrava i koja nema šta da izgubi.

“Svi igrači su spremni, bez obzira na rang takmičenja ja od njih tražim ozbiljnost kao da igramo na većem profesionalnom nivou, zahtevi su poznati. Imamo dobar tim, svi rezultati I dobre igre su zahvaljujući ovim momcima a mi iz Strunog štaba smo tu da im pomognemo da budu još bolji, da napreduju. Oni su posvećeni, rade maksimalno dobro i rade to što vole. Igramo dobro  i trudimo se da iz utakmice u utakmicu budemo još bolji” – kaže Lazarević.

Mladi fudbaleri Radničkog Filip Đurović i Aleksa Petrović najavili su desetu pobedu sutra pred svojim navijačima. “ Motivisani smo iako se u startu možda nije očekivalo od nas da ćemo ovako dobro igrati i da ćemo biti prvi. Idemo utakmicu  po utakmicu , ako izađemo sutra  spremni kao i do sada mislim da je pobeda izvesna” – kaže Đurović. Aleksa Petrović je pozvao Piroćance da sutra bode svoj tim jer kako kaže to zaslužuju zbog rezultatata i dobre igre.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker