Kultura

“White rabbit” otvara koncertnu sezonu

Omladinski kulturni centar otvara večeras četvrtu koncertnu sezonu i to  nastupom benda WHITE RABBIT iz Beograda. White rabbit su pioniri psihodeličnog panka u bivšoj Jugoslaviji. Stasavali su osamdesetih godina uz Električni orgazam, Igru staklenih perli i druge srodne bendove tog doba.

Nakon dvodecenijske hibernacije, 2013.godine vratili su se na scenu. Singlovima “The Jungle” i “Love will heal the pain” koji je zauzeo 2.mesto na Diskomeru, sastav je najavio povratak u kreativnom i koncertnom smislu. U protekle 2 godine, bend je zabeležio veliki broj nastupa u zemlji i regionu – Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Rumuniji i Madjarskoj, praćenih fenomenalnim scenskim nastupima, efektima i pirotehnikom. Iako su bend sa tridesetogodišnjim stažom, dinosaurusi psihodelije White rabbit donose sa novom postavom nešto novo, originalno, zvuk koji bismo danas okarakterisali čak i kao garažni rok.
WRB-poster OKC_resize
Drak Nikodijević (ex-Igra Staklenih Perli) – bas/vokal
Borko Petrović (ex-Partibrejkers) – bubnjevi
Andrija Babović (ex-Visoki Napon) – gitara/vokalSpecijalni gosti: IOUEA (ex OZ) Pirot & LAST TRIP Pirot !!!

Nemojte da propustite koncert legendarnog White Rabbit Band-a u Pirotu i idealnu priliku da uživate u istinskom psihodeličnom putovanju! Ovakav koncert je retkost u Pirotu

Na svojoj balkanskoj turneji “Never Surrender”održaće 30-tak nastupa ove sezone, a u subotu 24.oktobra će biti gosti Omladinskog kulturnog centra.

Ovaj legendarni beogradski post-punk-psycho band sviraće vam repertoar starih i novih stvari u ritualnom ambijentu.

Koncert počinje u 21h, cena ulaznice je 200 dinara.

 
 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker