Kultura

Vulkan izdavaštvo na 58. Sajmu knjiga u Nišu Od 11. do 18. decembra u Sportskom centru Čair

Pirotske vesti i Vulkan izdavaštvo čitaocima portala PV poklanjaju tri knjige - klasika svetske književnosti za decu - 20.000 milja pod morem. Tri čitaoca portala koja najbrže pošalju mejl sa podacima na [email protected] dobiće po primerak knjige. Potrebno je proslediti ime i prezime, adresu i broj telefona, zbog slanja kurirskom službom

Vulkan izdavaštvo predstaviće se i ove godine na Sajmu knjiga u Nišu, koji će se od 11. do 18. decembra održati u Sportskom centru Čair.

Naša izdavačka kuća pred posetioce izlazi sa brojnim novitetima svetske i domaće književnosti, hit naslovima i bestselerima, kao i bogatom dečjom produkcijom.

Od najnovijih književnih ostvarenja naših istaknutih autora Miodraga Majića, Dušana Miklje, Miloša Latinovića, Milka Štimca, Filipa Grbića, Olivere Jovanović do Kristine Stivena Kinga, nezaobilazne Istorije filozofije, pa do Britanike: Bebine prve encikopedije i najlepših bajki i priča za spavanje, u ponudi Vulkan izdavaštva pronaći ćete najaktuelnija izdanja, kao i pregršt edukativnih i zabavnih dečjih naslova.

Za posetioce smo pripremili specijalne sajamske popuste, dok će najnovija izdanja biti dostupna po neodoljivim promotivnim cenama.

Sve što vole u švedskim kriminalističkim romanima ljubitelji trilera pronaći će u novom bestseleru Kristine Olson Vatra i led, kao i u napetom romanu Ulfa Kvenslera Sarek, koji je Švedska akademija pisaca kriminalističkih romana proglasila najboljim u kategoriji debitantskih trilera, ili u nezaobilaznom nastavku Mentaliste Kamile Lekberg i Henrika Feksevsa – Sekta.

Stigao nam je i novi roman omiljene autorke intrigantnih ljubavnih priča Eloize Džejms – Skandalozan plan, u kojem je njen neodoljivi talenat za duhovite romanse kao i uvek na vrhuncu. Pravi izbor za ljubitelje ljubavnih romana je svetski i francuski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba, kojim je Melisa da Kosta osvojila čitaoce širom sveta. BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa Ljubav mog života autorke Rouzi Volš savršena je knjiga za poklonike uzbudljivih trilera i dirljivih romantičnih priča.

Među naslovima iz oblasti popularne psihologije izdvajamo još jedno inspirativno delo Kristel Petikolen Razmišljam bolje, priručnik dr Nikol LePera Radite na sebi, kao i knjigu Nataše Lan Razgovori o ljubavi.

Na Vulkanovom štandu pronaći ćete i dragulje svetske književnosti, maestralna ostvarenja Dostojevskog, Tolstoja, Dikensa, Bulgakova, Getea, sestara Bronte, Salmana Ruždija…

Najmlađima priuštite najzabavnije trenutke uz fantastične Vulkančić knjige! Vulkančićeva edicija Klasici svetske književnosti za decu obogaćena je novim izdanjem čuvenog naučnofantastičnog romana Žila Verna 20.000 milja pod morem.

Na mnoga pitanja o svetu oko nas odgovore potražite u fantastičnoj enciklopediji Larousse: 500 pitanja i odgovora. Krenite na čudesno putovanje i otkrijte magiju tradicionalnih priča uz divno ilustrovane Najlepše bajke sveta.

Pozivamo ljubitelje kvalitetnog štiva da posete Vulkanov štand u Sportskom centru Čair do 18. decembra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker