Ostale vesti

Vulin u Pirotu:Predstoji nam ugovor sa narodom

Lider Pokreta socijalista danas je u okviru svoje posete Pirotskom okrugu posetio i sedište pirotskog SNS-a i tom prilikom izjavio da ono što sledi nisu izbori, već ugovor s narodom.

-Ovo su možda prvi izbori u kojima vlast uopšte ne laže. Ovo su izbori u kojima je vlast uspostavila jedan zanimljiv presedan da govori baš ono što misli i baš ono što će nam se desiti. Nema lažnih obećanja, nema obećanja uopšte. Ako nešto i obećavamo, obećavamo teške stvari, obećavamo promene, reforme koje će umeti da budu teške i bolne, ali obećavamo da se mi nećemo promeniti i da ćemo mi biti vredni nade koju nam je narod poklonio i poverenja koje su nam građani Srbije ukazali. Ovo nisu izbori, ovo je ugovor sa narodom. Ovo je ugovor sa građanima Srbije u kome mi kažemo: Videli ste kako smo vladali ove dve godine, da li možemo da nastavimo. Dali ovo što smo započeli, borbu za Kosovo i Metohiju, reforme radnog i socijalnog zakonodavstva, borbu protiv korupcije, proces reforme u privredi treba da nastavimo ili ne. Ja znam da treba-kazao je Vulin.

_DSC0600_resize

Vulin je posetio i kompaniju “Tigar” ad gde je potvrdio da će država biti uz “Tigar”.

-Tigar je uvek bio značajan za Srbiju i prevazilazio je okvire svog regiona. Kolektiv “Tigra” je dokaz da se može izaći iz zaista velikih teškoća većim samopregorom, boljom organizacijom sa više rada, ali došli su do jedne tačke kada država mora da pomogne. Oni su uradili svoj deo posla, pokazali da su vredni, organizovani, probili se na najprobirljivija inostrana tržišta a sada država mora da bude tu i da sačuva ta radna mesta. Sačuvati jedno radno mesto je veliki uspeh, a sačuvati hiljadu i nešto radnih mesta to je fantastičan uspeh. Država će biti uz “Tigar”-kazao je Vulin.9_resize

tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

11 Comments

  1. More predstoji nam konopce da se svi obesimo i gotova stvar jer ova zemlja nema da izdrzi jos deset godine svaku godinu izbori, zato beganje mu je majca. I sa ce budu izbori i sve ce bude isto a ako se to desi onda samo govnjiva motka….

  2. Oooo nasinac, pa kude pa ti dojde. Eli se mlatis sade s Kosovo. Ono covek trebe da znaje za kakvo ide negde, a za teb ja nesm siguran da li znajes za kakvo si dosl. Ti jedno isto oratis, i uvek kako da ce zavikas. Ali, pade i tebe kasika i med. Oblize se i begaj!

  3. Pamtim ga kao zlu paru, plata 10 maraka, Mira Marković i cvet u kosi, da živimo u normalnoj drzavi on od stida ne bi smeo da izadje na ulicu, a kamoli da opet zivi od politike. A posebno je opasan kad obuce uniformu i seta po Kosovu. Ista mu stoji kao piletu sisa. Ne znam šta treba Vičicu ovaj neradnik.

  4. Ovi iz sns-a su mi bili bas smesni s svojom ekipom, ali od kad poce da se na slikama pojavljuje ovaj k…..i postali su mi bas jadna skupina. Pa taj lik je bre bas u pravoj partiji i sto rece covek doso tu da se ogrebe za neko radno mesto posto su ga s predhodna dva najurili

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker