Politika

Vulin: Siguran sam u veoma dobar izborni rezultat

Na današnjoj Izbornoj skupštini Pokreta socijalista u Pirotu, lider ovog pokreta Aleksandar Vulin kazao je da je potpuno siguran u veoma dobar izborni rezultat jer je ovaj pokret, po njegovim rečima, učinio mnogo napora na poboljšanju uslova života u Srbiji, naročito najugroženijih slojeva našeg društva.

-Cenite nas po tome što smo uspeli da isplatimo sve dugove vojnim penzionerima i to u jednoj jedinoj rati, cenite nas po tome što smo uspeli da isplatimo sve dugove prema poljoprivrednim penzionerima, a govorili su nam da je i to nemoguće. Cenite nas po tome što smo isplatili dugove prema našim sunarodnicima sa Kosova i Metohije, a koji su napravljeni još od 2003. godine, a i to su rekli da se nikada neće desiti. Dakle, cenite nas po tome što smo radili svih ovih godina. Cenite nas po tome što smo govorili istinu i u svakoj prilici bili na strani našeg naroda. Upravo zato sam potpuno siguran u veoma dobar izborni rezultat i na nivou republike, pokrajine i na lokalu. Mi imamo ovde čoveka koji predvodi naš pokret Dragana Todorovića, koga zaista ne treba posebno predstavljati u Pirotu. On je bez svake sumnje, najbolji primer da treba da pratite čoveka po onome što je radio svih ovih godina, zbog toga što nije menjao svoju ideologiju, nikada se nije okretao na lakšu straanu kada je to izgledalo politički pametno, ali moralno i ljudski nije bilo pametno. To su naši aduti i zato smo ovde danas pred građanima Pirota-kazao je Vulin i dodao da Pokret socijalista i SNS imaju stabilnu saradnju svih ovih godina.

vulin pirot

-Želim da kažem da SNS u Pokretu socijalista ima svog saborca. Naše dve partije se bore za ista uverenja i iste ciljeve. Mi verujemo u istu Srbiju, koja je dobro mesto za život običnog čoveka, gde se poštuje običan čovek. Dobro mesto u kome će radničko dete da postane inžinjer, a seljačko dete lekar, ako to samo bude želelo-kazao je Vulin.

Izborna skupština Pokreta socijalista održana je u punoj sali Doma kulture. Izbornoj skupštini prisustvovala je i ambasadorka Venecuele u Srbiji, ali i mnoge druge visoke zvanice.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker