Biseri Stare planine

Vukašin istražuje: Vodopad Tupavica iz perspektive jednog sedmogodišnjaka

Naš sedmogodišnji sugrađanin Vukašin Aleksić krenuo je stopama poznatih jutjubera, ali za razliku od mnogih jutjubera koji su iritantni, često i neprimereni u svom rečniku, Vukašin je odlučio da snima klipove o pirotskom kraju. Jedan od prvih klipova koje je snimio je o vodopadu Tupavica. Pogledajte ovaj video, i naravno, sabskrajbujte se na Vukašinov YT kanal.

Ovaj preslatki sedmogodišnjak kaže za Pirotske vesti da mu je želja da ima milon sabskrajbera, odnosno pretplatnika na Youtube-u kanalu. U njegovoj zamisli podržavaju ga i roditelji, a majka Tamara kaže da se u početku protivila Vukašinom hobiju, ali da je raduje da je mali Vule pokazao ogromno interesovanje za rodni kraj i lepote našeg kraja, odnosno za dobre strane Youtube-a.
-Stalno obilazimo najlepše predele našeg kraja i drago mi je da je Vukašin upravo najviše interesovanja pokazao za lepote pirotskog kraja. Sa pet godina je otkrio Youtube, u početku sam nastojala da to ograničim, kontrolištem sadržaje koje konzumira, ali na kraju sam morala da popustim i da napravimo kanal jer sam videla da ipak ide u dobrom pravcu. Od sadržaja na Youtube-u uglavnom prati momke koji igraju igrice, a uzori su mu jutjuberi koji nastoje da istražuju okolinu i pričaju o znamenitostima, zanimljivostima. Generalno, mališani tog uzrasta zaista iz svog ugla imaju potpuno drugačiji pogled na svet, što je i normalno, pa su njihovi komentari o mestima i prirodnim lepotama našeg kraja zaista preslatki. Zato planiramo da obiđemo mnogo poznatih znamenitosti našeg kraja-kaže Vuletova majka Tamara za Pirotske vesti.
Mali Vukašin sa majkom Tamarom
Mali Vukašin sa majkom Tamarom

Evo kako ovih dana izgleda jedan od najlepših vodopada na Staroj planini, ali i u Srbiji – Tupavica. Video – Turistička organizacija Pirot – 28. april 2020.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker