Politika

Vučić: Bela Palanka nam je podjednako važna kao i Beograd, Novi Sad…

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je na završnoj konvenciji te stranke pred vanredne lokalne izbore u Beloj Palanci pozvao sve Belopalančane da izađu na izbore 18. septembra i podrže kandidata za predsednika opštine te stranke – Gorana Miljkovića.

aleksandar-vucic-bela-palanka-sns

-Očekujemo u Beloj Palanci pobedu, jer će nam to dati legitimitet da uradimo sve što možemo da se ovde živi bolje, poručio je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na završnom skupu Srpske napredne stranke u Beloj Palanci uoči lokalnih izbora zakazanih za 18. septembar.

vucic-palanka

Vučić je, kako kaže, shvatio da žitelji Bele Palanke vole “teške ljude”, misleći na predsednika opštine Gorana Miljkovića, ali istovremeno i odgovorne ljude, ljude koji sve čine za svoj narod, i zbog toga je odlučio da ujedine snage i urade nešto na dobrobit građana Bele Palanke. Dovešćemo investitore, popravićemo škole i puteve, da se i ovde živi kao u nekim drugim delovima Srbije, poručio je Vučić. On je istakao da mu je Bela Palanka jednako važna kao Beograd, Kragujevac ili Novi Sad, i da hoće da ljudi u Srbiji to osete i vide. Vučić je pozvao građane da 18. septembra podrže Srpsku naprednu stranku na lokalnim izborima u Beloj Palanci, i da glasaju za odgovorne ljude, koji će se boriti za svaku kuću, ulicu, svaki most, za svakog građanina. Prisutnima se obratio i Nikola Selaković, član predsedništva Srpske napredne stranke, koji je pozvao građane Bele Palanke da u što većem broju izađu na lokalne izbore u nedelju 18.septembra i podrže Srpsku naprednu stranku i kandidata za predsednika opštine Gorana Miljkovića. ’’Dobrobit naših građana za nas je uvek bio ključni razlog za bavljenje politikom. Veoma smo ponosni na sve što je urađeno ali za veće uspehe ključno je imati veću podršku. Vreme je da udružimo snage! Zajedno sa premijerom Aleksandrom Vučićem, našim partnerima iz Republičke Vlade, i uz pomoć svih nas iz Srpske napredne stranke, dovešćemo preko potrebne investicije, izgradićemo fabrike i otvorićemo nova radna mesta! Vreme je da Belu Palanku ukonimo sa liste nerazvijenih opština i da naše mesto na jugoistoku Srbije bude dobar primer svim ostalim opštinama! – istakao na današnjoj konvenciji Goran Miljković, kandidat Srpske napredne stranke za predsednika opštine.’’Ja sve moje planove vezujem za moje rodno mesto, jer verujem u bolje sutra.

Završnoj konvenciji u prepunoj hali ’’Banjica’’ prisustvovali su visoki funkcioneri Srpske napredne stranke, Maja Gojković, Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Bratislav Gašić, Vanja Udovičić, Aleksandar Martinović, Maja Obradović, Dragan Stevanović, zatim kandidati za odbornike OO SNS, brojni građani, članovi i simpatizeri stranke.

tekst i fotografije SNS Bela Palanka

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker